Waarom een scooter met drie wielen kopen

Ik maak er een gewoonte van om door forums, blogs, YouTube enz. te bladeren op zoek naar innovatief transport en technologie. Pas onlangs merkte ik de overvloed aan discussies over driewielige scooters op. Deze voertuigen, vooral bekend als de “mobiliteitsscooter”, zijn normaal gesproken bedoeld voor gehandicapten of ouderen.

Hoewel deze voertuigen misschien gericht zijn op een oudere bevolking, betekent dit niet dat het op geen enkele manier aan prestaties ontbreekt. Laten we bijvoorbeeld uw normale tweewielige 5x vier wiel scootmobiel nemen waarop uw kinderen rijden. De scooters met twee wielen wegen gewoonlijk ongeveer 35-70 lbs in vergelijking met de stevige 250 lbs van de mobiliteit. De snelheden zijn echter bijna identiek bij 15 mph. Dat klopt, de elektrische scooter van kleine Joey is niet sneller dan die van oma.

Geen zorgen, het wordt erger. De scootmobiel biedt een betere stabilisatie (zitten met drie wielen), veel meer laadruimte, een groter bereik en in de meeste gevallen een verlengde garantie. Gezien het doel zijn de scootmobielen ontworpen om zo dun mogelijk te zijn om in deuropeningen te passen. Er is nog een voordeel dat vaak over het hoofd wordt gezien: veelzijdigheid. Rijd met je tweewielige scooter in een winkelcentrum of supermarkt en kijk hoe lang het duurt voordat de beveiliging je betrapt.

Op een scootmobiel zal niemand twee keer kijken of zelfs maar overwegen om de beveiliging te bellen. De algemene bevolking heeft niet alleen de aanwezigheid van scootmobielen in gebouwen geaccepteerd, maar moedigt de praktijk aan. Dus je overweegt een driewielige scooter voor welk doel dan ook, wat is een veelbelovende keuze?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *